Afstemning om de flotteste køretøjer fra kl. 9.30 til 13.30:

De 2 flotteste køretøjer i klasserne: bil, mc, knallert, scooter, traktor, lastbil/bus og motor præmieres og får diplomer, kåringen foregår ved afstemning blandt deltagerne selv.
 
Besøgende på pladsen kan stemme i konkurrencen "Publikums Favorit", og efterfølgende selv vinde fine præmier når der trækkes lod blandt alle der har stemt
 
 

Program 2018

 
Lørdag d. 18 august afholdes for 13. gang Hylke Veterantræf & Markedsdag på pladsen ved købmanden og skolen i Hylke. Mellem 100 og 150 veterankøretøjer plejer at deltage i træffet.
 
8.00 til 9.15:
Indskrivning; betaling og parkering. Deltagelse inkl. madbillet til føreren koster kun 100 kr. pr køretøj eller kræmmerbod, betaling foregår ved ankomst til pladsen. Sædvanligvis er der masser af sponsorgaver, som ved indskrivningen uddeles til de tilmeldte så længe de rækker.
 
9.30
Hylke Veterantræf 2018 åbnes officielt af Bent Jacobsen; lokal Nimbus kører og medlem af Skanderborg Byråd
 
 
10.15
De af deltagerne der har lyst kører ud på en ca. 40 km lang køretur rundt i området. For knallerterne er der en lidt kortere tur ledet af medlemmer fra Ny Veteranknallert Klub, tilrettelagt så alle køretøjerne mødes til Pit-stoppet på Ejer Baunehøj. Knallerterne kører først ud på ruten, umiddelbart efter følger motorcykel / scooter-gruppen, og til sidst bilerne. Lederne af de forskellige grupper kender ruten; så bare man hele tiden følger køretøjet foran sig finder alle vej.
 
Ca. 10.45
"Pit-Stop" på Ejer Baunehøj, hvortil de første køretøjer forventes at ankomme ca. ved dette tidspunkt. Ved ankomst til Ejer Baunehøj er det vigtigt at alle køretøjer fortsætter helt frem til gruspladsen, kører rundt der og kommer tilbage inden parkering, så undgår  vi "forstoppelse". Hylke Maskinstation byder traditionen tro på lidt at drikke ved Pit-Stoppet, og Flemming Badura Industrimontage sponsorer is fra kiosken.
 
11.45
Live-musik på træfpladsen. Niels Voldsgaard sætter strøm til guitaren og underholder os med dejligt instrumentalmusik fra 60-70erne; gode gamle numre fra Shadows, Spotnicks og Jørgen Ingmann.
 
 
 Ca. 12.00
Køretøjerne vender tilbage til træfpladsen ved frokostid. 
 
Hele dagen:
På pladsen er der børneboder ( børneboder er gratis ) og voksenkræmmere; lokale virksomheder udstiller deres vare og uddeler smagsprøver, og i teltet er der mulighed for at købe sig til lidt forplejning.
 
Nimbus Parade
I anledning af Nimbus Motorcyklens 100 års fødselsdag vil entusiaster med tilknytning til Danmarks Nimbus Tourings Motorcykle Museum i Horsens lave en særudstilling på pladsen, og velvilligt dele ud af deres viden om kakkelovnsrør og humlebier, og historien bag. Alle deltagende Nimbusser stilles på parade i forbindelse med udstillingen, og Hylke Veterantræf har selvfølgelig en lille fødselsdagsgave til dem alle; specialtfremstillet til erindring om den runde fødselsdag
 
 
 
 
15.00
Veterantræf 2018 slutter når alle præmier, diplomer og klapsalver er uddelt.
 
På gensyn til Hylke Veterantræf 17 august 2019, tilmelding kan klares allerede ved dette års træf
 
Hylke Veterantræf & Markedsdag | Oustedvej 3, 8660 Skanderborg  | Tlf.: 31684824 | hylke-veterantraef@hotmail.com