Afstemning om de flotteste køretøjer fra kl. 9.30 til 13.30:

De 2 flotteste køretøjer i klasserne: bil, mc, knallert, scooter, traktor, lastbil/bus og motor præmieres og får diplomer, kåringen foregår ved afstemning blandt deltagerne selv.
 
Besøgende på pladsen kan stemme i konkurrencen "Publikums Favorit", og efterfølgende selv vinde fine præmier når der trækkes lod blandt alle der har stemt
 
 

Program 2023

 
 
OPDATERES LØBENDE 
 
 
Lørdag d. 19 august afholdes for 17. gang Hylke Veterantræf & Markedsdag på pladsen ved købmanden og skolen i Hylke. Mellem 100 og 150 veterankøretøjer plejer at deltage i træffet.
 
8.00 til 9.15:
Indskrivning; betaling og parkering. Deltagelse inkl. madbillet til føreren koster kun 100 kr. pr køretøj; motorgruppe eller kræmmerbod, betaling foregår ved ankomst til pladsen. Sædvanligvis er der masser af sponsorgaver, som ved indskrivningen uddeles til de tilmeldte så længe de rækker.
 
Ca. 8.15
Til de morgenfriske  deltagere er de lige så friske folk fra købmanden klar til salg af kaffe og rundstykker i teltet. 
 
 9.30
Hylke Veterantræf 2023 åbner
I anledning af BMW motorcyklens 100 års fødselsdag vil vi forsøge samle en masse af disse motorcykler til parade, og en flok veteranknallerter helt fra Sverige har meldt deres deltagelse i årets træf.
 
 
10.15
De af deltagerne der har lyst kører ud på en ca. 40 km lang køretur rundt i området. For knallerterne er der en lidt kortere tur, tilrettelagt så alle køretøjerne mødes til Pit-stoppet på Ejer Baunehøj. Knallerterne kører først ud på ruten, umiddelbart efter følger motorcykel / scooter-gruppen, og til sidst bilerne. Lederne af de forskellige grupper kender ruten; så bare man hele tiden følger køretøjet foran sig finder alle vej.
 
Ca. 10.45
"Pit-Stop" på Ejer Baunehøj, hvortil de første køretøjer forventes at ankomme ca. ved dette tidspunkt. Ved ankomst til Ejer Baunehøj er det vigtigt at følge anvisningerne fra vore hjælpere på stedet så vi undgår "forstoppelse" og generer øvrige trafik og gæster på Ejer Baunehøj mindst muligt
 
 
 
 Ca. 12.00
Køretøjerne vender tilbage til træfpladsen ved frokostid. 
 
 
Hele dagen:
På pladsen er der børneboder ( børneboder er gratis ) og voksenkræmmere, og i teltet er der mulighed for at købe sig til lidt forplejning, og lirekassemand Benny Østergaard spiller.
 
På sportspladsen vil dronepiloter fra Drone Sport Danmark demonstrere deres sport og give publikum mulighed for at prøve en drone-simulator. Mere her om senere.
 
 
 
15.00
Veterantræf 2023 slutter når alle præmier, diplomer og klapsalver er uddelt.
 
På gensyn til Hylke Veterantræf 17 august 2024, tilmelding kan klares allerede ved dette års træf
 
Hylke Veterantræf & Markedsdag | Oustedvej 3, 8660 Skanderborg  | Tlf.: 31684824 | ib.knudsen@live.dk